Ο σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι να παρουσιάσει σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, επαγγελματίες σχεδιαστές και φοιτητές, τη διαδικασία που θα ακολουθήσουν βήμα προς βήμα για να σχεδιάσουν μία κατοικία, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του AutoCAD Architecture. Μέσα από παραδείγματα, θα παρακολουθείσετε την εξέλιξη των κατασκευαστικών σχεδίων από την αρχή μιας κατοικίας. Τα τutorials χρησιμοποιούνται για να δείξουν βήμα προς βήμα πώς χρησιμοποιείται το λογισμικό του AutoCad Architecture για τη δημιουργία κατόψεων, τοπογραφικού, όψεων, τομών, τρισδιάστατων προβολών, πορτών, παραθύρων, σκάλων, οροφής, σοφίτας, φύλλων σχεδίων και schedules.

Σχεδιάστε μια Κατοικία με το AutoCAD Architecture

pdf-epub book
eBook house21-190-gr
  Design a House
with AutoCad Architecture 2018"

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο AutoCadArchitecture.eu, εδώ θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε μια κατοικία χρησιμοποιώντας το AutoCAD Architecture (ACA).
Το AutoCAD Architecture είναι ένα λογισμικό που παρέχει τα εργαλεία για το σχεδιασμό ενός κτιρίου, χρήσιμο για αρχιτέκτονες, μηχανικούς σχεδιαστές εσωτερικών σχεδιαστών και επαγγελματίες.

Μπορείτε να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε μια κατοικία χρησιμοποιώντας το AutoCAD Architecture βήμα προς βήμα.
Στα μαθήματα που θα δημοσιευτούν, θα παρακολουθείτε την εξέλιξη των σχεδίων που απαιτούνται για τον σχεδιασμό από την αρχή μέχρι το τέλος μιας κατοικίας. Τα Tutorials περιλαμβάνονται για να δείξουν βήμα προς βήμα πώς χρησιμοποιείται το λογισμικό του AutoCad Architecture για τη δημιουργία κατόψεων, τοπογραφικού, όψεων, τομών, τρισδιάστατων προβολών, πορτών, παραθύρων, σκάλων, οροφής, σοφίτας, φύλλων και πινάκων.

Αυτά τα μαθήματα είναι από το eBook "Σχεδιάστε μια Κατοικία με το AutoCAD Architecture 2018". Κάθε εβδομάδα ένα νέο μάθημα θα ανεβαίνει.
Μπορείτε να παρακολουθείτε αυτά τα μαθήματα δωρεάν!

δωρεάν μαθήματα!....More

Βήμα προς βήμα Σχεδιάστε μια Κατοικία

My Project - Design a House

My Project - Design a House είναι ένα tutorial, για το πως να σχεδιάσετε βήμα - βήμα μια κατοικία, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που διαθέτει το AutoCAD Architecture software.

Step by Step Design a House ..more

AutoCAD Architecture Tutorials

Με το AutoCAD Architecture tutorials θα μάθετε πως να δημιουργήσετε τα σχέδια που χρειάζεστε για ένα κτίριο. Θα μάθετε να:

  • Δημιουργείτε Τοίχους
  • Δημιουργείτε Πλάκες
  • Τοποθετείτε Πόρτες και Παράθυρα
  • Δημιουργείτε Σκάλες
  • .. και πολλά άλλα!

AutoCaAD Architecture Tutorials

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Ελπίζουμε να το βρείτε χρήσιμο και ότι θα σας βοηθήσει να μάθετε να σχεδιάζετε ένα κτίριο χρησιμοποιώντας το "AutoCAD Architecture. Καλοδεχόμαστε τα σχόλια και τα σχόλιά σας σχετικά με το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου. Προωθήστε τις απόψεις, τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας στη διεύθυνση: autocadonline@yahoo.com.

Mάθετε πως να σχεδιάσετε μια Κατοικία χρησιμοποιώντας το AutoCAD Architecture (ACA) και δημιουργήστε τα φύλλα των σχεδίων έτοιμα για εκτύπωση ... more

plans

Floor Plans

Τις κατόψεις και το τοπογραφικό που θα σχεδιάσετε σε αυτό το βήμα, θα τα χρησιμοποιήσετε αργότερα για να δημιουργήσετε τα Construct Drawings ... more

View Drawings

Ένα σχέδιο προβολής (view drawing) έχει ως αναφορά έναν αριθμό κατασκευαστικών σχεδίων, για να παρουσιάσει μια συγκεκριμένη άποψη ... more

Sections and Elevations

Μία τομή αντιπροσωπεύει ένα μοντέλο όπως φαίνεται όταν κόβεται με κατακόρυφο επίπεδο, για να δείχνει εσωτερικές λεπτομέρειες ...more

Drawing Management

Το λογισμικό AutoCAD Architecture (ACA), διαθέτει ειδικά εργαλεία για να οργανώσετε τα έργα σας... more